[SATLUG] 2 machines, same image, different result.

Enrique Sanchez Vela esanchezvela at yahoo.com
Fri May 2 03:13:49 CDT 2008

--- On Fri, 5/2/08, Don Crowder <donguitar at gmail.com> wrote:

> From: Don Crowder <donguitar at gmail.com>
> Subject: Re: [SATLUG] 2 machines, same image, different result.
> To: "The San Antonio Linux User's Group Mailing List" <satlug at satlug.org>
> Date: Friday, May 2, 2008, 4:09 AM
> Enrique Sanchez Vela wrote:
> > the images are the same, I installed 6.10 then
> migrated to 7.04 now they both run 7.10, but the problem
> with the websites remain (they both use flash)....... and
> both fail w/o much debugging messages and obviously when I
> call these particular site contact info they both freak
> when I say "Linux" or Ubuntu... is there anything
> I can do to debug??
> > 
> > I don't want to install winowze but the wife, who
> has sided with the dark force, has already began pushing me
> to install that crap.
> What are the specs on the machines?  Are they identical?Don
> Crowder
> http://www.lockergnome.com/eldergeek/
> http://www.freelists.org/list/donspatch
> http://don-guitar.blogspot.com/
> http://www.myspace.com/donguitar
> A proud user of Debian Etch w/KDE.-- 
> _______________________________________________

yep, to the best of my knowledge... Intel pentimum 2.x Ghz, 512 RMB AM... , 40 GB HD.


Be a better friend, newshound, and 
know-it-all with Yahoo! Mobile.  Try it now.  http://mobile.yahoo.com/;_ylt=Ahu06i62sR8HDtDypao8Wcj9tAcJ

More information about the SATLUG mailing list