[SATLUG] openoffice issue

Borries Demeler demeler at biochem.uthscsa.edu
Sat May 10 10:34:32 CDT 2008


> 
> Offhand, it sounds like you need to defrag your RAM periodically.

How do you "defrag RAM"??

> Also, try increasing the size of your virtual memory.

I can't see how this would make a difference, since this occurs even when 
nothing else is running (on a 2 GB RAM machine), but I'll give it a try the 
next time it happens.

-b.
> 
> 
> On Sat, 10 May 2008 06:51:20 -0500 (CDT)
>   Borries Demeler <demeler at biochem.uthscsa.edu> wrote:
> > I have a vexing issue with OpenOffice that I don't understand.
> > On occasion, when trying to access the Format:Page dialog, the program
> > freezes, load goes up to 100% and the program has to be killed with signal 
> >-9.
> > 
> > When I log in as a different user, the same problem shows up. Removing the
> > .openoffice.org.2 directory doesn't help, so it's not related to personal 
> > settings, plus the problem occurs for all users the same.
> > 
> > Reinstalling -from scratch- doesn't help either. Other than this one issue,
> > all other functions can be used without a problem. Everything else runs fine
> > on the box as far as I can tell.
> > 
> > Now here comes the kicker: Rebooting takes care of the problem, and it may 
> > not show up for another 6 weeks. 
> > 
> > Now I would like to know how I could track/debug this problem the next time
> > it shows up. Any ideas of what might be wrong?
> > 
> > -Borries
> > -- 
> > _______________________________________________
> > SATLUG mailing list
> > SATLUG at satlug.org
> > http://alamo.satlug.org/mailman/listinfo/satlug to unsubscribe
> > Powered by Rackspace (www.rackspace.com)
> 
> -- 
> _______________________________________________
> SATLUG mailing list
> SATLUG at satlug.org
> http://alamo.satlug.org/mailman/listinfo/satlug to unsubscribe
> Powered by Rackspace (www.rackspace.com)
> 



More information about the SATLUG mailing list