[SATLUG] Zimbra

John Pappas j at jvpappas.net
Tue Sep 9 12:56:02 CDT 2008


I am using 0.9 build 1279.  As long as `~/zimbra/zdesktop/zdesktop status`
indicates that the service is running, your gui should run.
HTH,
jp

On Tue, Sep 9, 2008 at 07:08, Ian L. Target <ian69 at comcast.net> wrote:

> John Pappas wrote:
>
>> Yeah. The desktop has a background service that must be running before the
>> GUI will start.  By default, it is `~/zimbra/zdesktop/zdesktop`.  Once the
>> service is running, the GUI should start up.  Just out of curiosity, what
>> version are you using?
>>
>> On Mon, Sep 8, 2008 at 13:26, Ian L. Target <ian69 at comcast.net> wrote:
>>
>>
>>
>>> On Sat, Sep 6, 2008 at 16:37, Ian L Target <ian69 at comcast.net> wrote:
>>>>>
>>>>> Has anyone gotten Zimbra to work in Linux? My hangs with no error
>>>>>
>>>>>
>>>> message.
>>>
>>>
>>>> Ian
>>>>>
>>>>>
>>>> John Pappas wrote:
>>>
>>>
>>>
>>>> Do you mean Zimbra Desktop or the Zimbra server stack? Please clarify...
>>>>
>>>>
>>> The Desktop.
>>>
>>> --
>>> _______________________________________________
>>> SATLUG mailing list
>>> SATLUG at satlug.org
>>> http://alamo.satlug.org/mailman/listinfo/satlug to unsubscribe
>>> Powered by Rackspace (www.rackspace.com)
>>>
>>>
>>>
>>
>
> Version  .90
> Guess I'll wait for version 1.0!
> --
> _______________________________________________
> SATLUG mailing list
> SATLUG at satlug.org
> http://alamo.satlug.org/mailman/listinfo/satlug to unsubscribe
> Powered by Rackspace (www.rackspace.com)
>


More information about the SATLUG mailing list