[SATLUG] domain issue

Alex Bartonek bartonekdragracing at yahoo.com
Mon Apr 16 16:04:29 CDT 2012

Thats what I needed...a fresh set of eyes.  Yea, I cant change those values...I had Ehost change it for me.   I'll wait till it propagates thru the system.   I was looking at everything but that.

We'll see in 24-48hrs.


--- On Mon, 4/16/12, rabie at rabie.net <rabie at rabie.net> wrote:

From: rabie at rabie.net <rabie at rabie.net>
Subject: Re: [SATLUG] domain issue
To: "The San Antonio Linux User's Group Mailing List" <satlug at satlug.org>
Date: Monday, April 16, 2012, 2:38 PM

thegeekprophet.com.    3600    IN    A

the A record shows totally different IP

host thegeekprophet.com
thegeekprophet.com has address
thegeekprophet.com mail is handled by 30 mail.thegeekprophet.com.

On 16.04.2012 13:33, Alex Bartonek wrote:
> I'm kinda stumped..
> Setup is a 1u rack mount, TW business class static ip, Solaris 10.
> I have a domain "thegeekprophet.com" pointing to my webserver.   For
> now, it just brings up my primary website.   If I go to the url,
> www.thegeekprophet.com, it works fine..if I go to
> www.thegeekprophet.com/i.html it returns a 404.  Odd thing is, that
> file exists.  If you go direct to the IP it pops
> up.
> When I look at my access logs and error logs, I dont see the request
> coming thru failing with 404 and that 404 page is not from my 
> server! 
> It should return a plain jane Apache file not found page.  I'm not
> understanding how this is not working.   My domain is a plain
> redirect.  I've talked to Ehost and they dont understand the concept
> of "I'm running my own webserver and I dont see the request come
> thru".
> I'm baffled and I'm thinking the problem is at ehost who I bought my
> domain from. 
> -Alex

SATLUG mailing list
SATLUG at satlug.org
http://alamo.satlug.org/mailman/listinfo/satlug to manage/unsubscribe
Powered by Rackspace (www.rackspace.com)

More information about the SATLUG mailing list