[SATLUG] domain issue

Sean Davis sdavisfoo at sbcglobal.net
Mon Apr 16 20:44:53 CDT 2012


I would recommend zoneedit.com for free DNS (limited to 3 domains now I think)

Also, zunicore.com (disclaimer: I work for peer1) for cloud, just so there is an alternative as this list is feeling more and more rackers-only lately.

Sent from a portable typo transmitter

On Apr 16, 2012, at 20:25, "Me" <ftm at satx.rr.com> wrote:

> I have bus class, but  I use the DNS servers at my registrar which is free/
> If you have some domains working, where are the DNS servers for them?
> 
> 
> -----Original Message-----
> From: satlug-bounces at satlug.org [mailto:satlug-bounces at satlug.org] On Behalf
> Of Alex Bartonek
> Sent: Monday, April 16, 2012 4:03 PM
> To: The San Antonio Linux User's Group Mailing List
> Subject: RE: [SATLUG] domain issue
> 
> yes...it is...but I cant change DNS settings for my domains, extra cost.  
> So I'll have to spring for that option.  LOL  :-/
> 
> --- On Mon, 4/16/12, Me <ftm at satx.rr.com> wrote:
> 
> From: Me <ftm at satx.rr.com>
> Subject: RE: [SATLUG] domain issue
> To: "'The San Antonio Linux User's Group Mailing List'" <satlug at satlug.org>
> Date: Monday, April 16, 2012, 3:55 PM
> 
> That sounds like a    DNS issue.
> 
> -----Original Message-----
> From: satlug-bounces at satlug.org [mailto:satlug-bounces at satlug.org] On Behalf
> Of Alex Bartonek
> Sent: Monday, April 16, 2012 2:33 PM
> To: SATLUG
> Subject: [SATLUG] domain issue
> 
> I'm kinda stumped..
> 
> Setup is a 1u rack mount, TW business class static ip, Solaris 10. 
> 
> I have a domain "thegeekprophet.com" pointing to my webserver.   For now, it
> just brings up my primary website.   If I go to the url,
> www.thegeekprophet.com, it works fine..if I go to
> www.thegeekprophet.com/i.html it returns a 404.  Odd thing is, that file
> exists.  If you go direct to the IP 67.78.112.206/i.html it pops up.
> 
> When I look at my access logs and error logs, I dont see the request coming
> thru failing with 404 and that 404 page is not from my server!  It should
> return a plain jane Apache file not found page.  I'm not understanding how
> this is not working.   My domain is a plain redirect.  I've talked to Ehost
> and they dont understand the concept of "I'm running my own webserver and I
> dont see the request come thru".
> 
> 
> I'm baffled and I'm thinking the problem is at ehost who I bought my domain
> from.  
> 
> -Alex
> 
> --
> 
> --
> _______________________________________________
> SATLUG mailing list
> SATLUG at satlug.org
> http://alamo.satlug.org/mailman/listinfo/satlug to manage/unsubscribe
> Powered by Rackspace (www.rackspace.com)
> --
> _______________________________________________
> SATLUG mailing list
> SATLUG at satlug.org
> http://alamo.satlug.org/mailman/listinfo/satlug to manage/unsubscribe
> Powered by Rackspace (www.rackspace.com)
> 
> -- 
> _______________________________________________
> SATLUG mailing list
> SATLUG at satlug.org
> http://alamo.satlug.org/mailman/listinfo/satlug to manage/unsubscribe
> Powered by Rackspace (www.rackspace.com)


More information about the SATLUG mailing list