[SATLUG] Re: SATLUG Digest, Vol 107, Issue 14

Jeremy Mann jeremymann at gmail.com
Mon Dec 24 14:10:43 CST 2012


Are you using software or hardware RAID?

Sent from my iPhone

On Dec 24, 2012, at 2:05 PM, "Frank A. Bazan, Jr."
<frank.bazan at gmail.com> wrote:

> I got a question, hopefully I can get some help with.
> Just installed Linux mint 14 on an older vaio with a p4 and 1GHz mem. The
> file sys is installed on 1-80 GB drive. Im trying to add 2- one TB drives
> in a raid1 conf. The drives are attached to an sis pci raid card. When used
> as 2 seperate drives in ntfs formatting they are able to store data. When I
> try to build an offline array it fails telling me one drive is invalid.
> Online shows 2 separate drive, but when I select the drive Mint errors
> telling me No Mount Point. I can't unmount or mount. Not sure if its the
> drive,cables, pci raid, OS, mb... Help
> On Dec 24, 2012 12:00 PM, <satlug-request at satlug.org> wrote:
>
>> Send SATLUG mailing list submissions to
>>        satlug at satlug.org
>>
>> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
>>        http://alamo.satlug.org/mailman/listinfo/satlug
>> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
>>        satlug-request at satlug.org
>>
>> You can reach the person managing the list at
>>        satlug-owner at satlug.org
>>
>> When replying, please edit your Subject line so it is more specific
>> than "Re: Contents of SATLUG digest..."
>>
>>
>> Today's Topics:
>>
>>   1. Cheese and VLC (wdubose at texas.net)
>>
>>
>> ----------------------------------------------------------------------
>>
>> Message: 1
>> Date: Sun, 23 Dec 2012 14:04:00 -0600
>> From: wdubose at texas.net
>> Subject: [SATLUG] Cheese and VLC
>> To: satlug at satlug.org
>> Message-ID: <1356293040.50d763b05b3e8 at webmail.texas.net>
>> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
>>
>>
>> I'm running Ubuntu 12.10 and have loaded Cheese and VLC.  Both display and
>> take still photos but neither will record video as advertised.
>>
>> I show my camera as /dev/video0 but no audio in /dev
>>
>> My laptop is an ACER and has a built in camera.
>>
>> Any assistance anyone can give in helping me get the laptop recording video
>> would be greatly appreciated.
>>
>> Walt
>> HP 210-696-3196
>> E-Mail: wdubose at texas.net
>>
>>
>>
>>
>> ------------------------------
>>
>> _______________________________________________
>> SATLUG mailing list
>> SATLUG at satlug.org
>> http://alamo.satlug.org/mailman/listinfo/satlug
>> Powered by Rackspace (http://rackspace.com)
>>
>> End of SATLUG Digest, Vol 107, Issue 14
>> ***************************************
> --
> _______________________________________________
> SATLUG mailing list
> SATLUG at satlug.org
> http://alamo.satlug.org/mailman/listinfo/satlug to manage/unsubscribe
> Powered by Rackspace (www.rackspace.com)


More information about the SATLUG mailing list